فیلم برداری استخر قم Options
فیلم برداری استخر قم Options
Blog Article
خانه یزدانپناه، بنایی کهن با وسعتی بیش از هزار مترمربع و متعلق به اواخر حکومت قاجاریان و اوایل حکومت پهلوی اول است. این عمارت امروزه بهعنوان موزه صنایع دستی قم، مورد استفاده قرار میگیرد و در آن آثاری ارزشمند از هنر صنایع دستی بومی این شهر نگهداری میشود.
استعمال دخانیات و خوردن خوراکی در فضای داخل استخر اکیداً ممنوع است
گچبری شبه سجادهای و مشبکهای گچی که در نورگیرها به کاررفته از تزیینات این خانه به شمار میروند. در داخل خانه و در قسمت شرقی آن قنات نسبتا پرآبی جریان دارد.
مسجد اعظم در سمت غربی آستانه حضرت معصومه(س) به اهتمام آیت الله بروجردی، در سال ۱۳۷۴ق، احداث گردیده است.[۸۲]
تبریز، شهرک یاغچیان شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان ۸٪ تخفیف آقایان خانمها خرید سوپارک ملارد (استخر ساحل شهر)
تالاب حوض مره، تالاب بهشت معصومه، منطقه شکار ممنوع کهک، سد کبار قم، روستای فردو، دره قاهان، تنگه قاهان، روستای نویس، پلنگ دره، روستای وشنوه، غار کهک، روستای کاسوا، کاروانسرای دیرگچین، کاروانسرای سنگی محمدآباد، کاروانسرای پاسنگان، خانه ملاصدرا، حوض سلطان، دریاچه نمک، گنبد نمکی، پارک ملی کویر و کویر غدیر اسب.
فاطمه یعقوبی در معرفی ۱۰ باشگاه ورزشی ویژه بانوان در تهران
سد کبار، قدیمیترین سد قوسی جهان دوربین مخفی استخر قم است که در نزدیکیهای قم قرار دارد. این سد با توجه به جایگاه و محل آن، بهشکل قوسی ساخته شده است و در ساخت آن محاسبات دقیقی برای سازه طاق ضربی و انتقال بار به جناحین انجام شده است.
در نزدیکی این کاروانسرا بقایای قلعه گلی محمدآباد ???? ????? ?????? که قدمت آن به دوره اشکانی میرسد.
مدرسه ستیه، مدرسه دارالشفاء، مدرسه فیضیه، مدرسه رضویه، چهل اختران، بقعه علی بن جعفر، فیلم برداری استخر قم مزار احمد بن قاسم، امامزاده ابراهیم و امامزاده جعفر از دیگر بناهای تاریخی و مذهبی در قم است.
دریاچه نمک که به نامهای دریاچه نمک قم، ???? ????? ?????? دریاچه نمک مسیله و دریاچه نمک آران ??? ?? ????? ?????? و بیدگل نیز شناخته میشود یکی از دیدنیهای بینظیر اطراف قم و مقاصد گردشگری زمستان است.
مشهد، بلوار وکیل آباد شروع قیمت از ۱۶۰,۰۰۰ تومان ۲۰٪ تخفیف آقایان خانمها خرید پارک آبی ساحلی آفتاب مشهد
اصفهانی حمزه بن حسن، سنی ملوک الارض و الانبیا، بیروت، ۱۹۶۱م.
[۲۴]زکریا بن آدم، علی بن بابویه، ابن قولویه قمی، علی بن ابراهیم و قطب راوندی در قم مدفونند. تاریخچه